vrijdag 15 november 🦘🦘🦘🦘🦘
15 november 2019 - Canberra, Australië
8.00 uur vertrokken richting Canberra, de hoofdstad van Australië. Getankt en wat gegeten. Toen we op de snelweg zaten reden we door een National Park en ja hoor, over een dorre vlakte sprongen de 1e twee 🦘, later zagen we er steeds meer, zelfs een hele kudde onder een boom. Maar ook een stuk of tien langs de snelweg⚰️. Ook hier mag je niet stoppen op de snelweg, heel flauw, dus geen bewijs 📷 Een van de waarschuwingsborden van een dier op lage poten die de snelweg over kon steken gedurende een aantal kilometers?? Daarna zagen we in het bos en in de berm hele hoge "mols"hopen van zand dus het is waarschijnlijk van dat dier. Barbara zal misschien het antwoord weer kunnen geven. Paar stops gedaan, erg winderige vlakte. Beetje file na vrachtwagenongeluk maar om 13.15 uur in hotel. Mooi, soort NH Hotel . Wilden graag naar War Memorial, dit sluit om 17.00 uur. Lekker gedoucht en weer op pad. Wat indrukwekkend was dat zeg! Vandaag ook nog 75 jaar Remembrance of The Australian Women Army Services. Er staan 40.000 namen op de bronzen wanden van gesneuvelden uit alle oorlogen en er is binnen een graf van de onbekende soldaat. Buiten zie je recht tegenover het Memorial het oude gouvernement, witte gebouw, en het gebouw met de vlag is het nieuwe. Om 17.00 uur begint elke dag een afsluitende ceremonie, kranslegging en een doedelzakspeler en wordt the Last Post geblazen, kippenvel. Onze ex-luchtmachtman kwam wel aan zijn trekken hier 👍
Nu met de tram naar centrum wat eten. Foto's volgen later.
Groetjes van ons 😘
Het weer tenslotte : heel winderig en 25°

Wat jammer dat je de Kangoeroe's niet op beeld heb vast kunnen leggen , maar de aanhouder wint
En nog een Ceremonie mee gemaakt , dat zal indruk wekkend zijn geweest , en vooral voor Wiellie the last post , dan kruipt het Bloed .... mooi hoor en de kranslegging en de Doedelzak erbij SUPER
Nou tot Hoor's / Lees maar weer xxxxxxx van Ons
Wielly staat mooi in het gelid, met de duim op naad van de broek.HaHa.
de groetjes en tot het volgende verhaal.